Om Os

SURF Valby er navnet på den boligsociale helhedsplan i Valby/Vigerslev, der dækker de tre almene boligområder: Folehaven (3B), Valbyejendommene (3B) og Hornemanns Vænge (PAB). En boligsocial helhedsplan er en social indsats, der målrettet arbejder inden for fire fastlagte indsatsområder:

  • Uddannelse og beskæftigelse
  • Tryghed og trivsel
  • Forebyggelse og forældreansvar
  • Kriminalprævention

Du kan læse mere om helhedsplanen her

 

Navnet SURF opstod på en workshop, hvor unge fra helhedsplanens tre boligområder, i fællesskab, fandt frem til begreber de mente beskriver et godt sted at bo. SURF står således for Sammenhold, Udvikling, Respekt og Fællesskab.

 

Vi tror på, at vi sammen kan få ting til at ske og mennesker til at mødes. Vi kan skabe nye fællesskaber og pleje de nuværende, hvilket fremmer tryghed og trivsel for den enkelte og for fællesskabet. SURF Valby tror på, at initiativer skal komme fra jer som bor i områderne, og hver beboer har noget at bidrage med i fællesskabet. Fællesskaber fungerer bedst hvis byder ind, bidrager og tage ansvar – og det skaber samtidig  større tryghed.

 

I dens nuværende fase, startede helhedsplanen i januar 2017 og varer til og med december 2020. I udviklingen af  helhedsplanens indsatser, har helhedsplanens sekretariat inddraget både beboere og samarbejdspartnere samt evalueret på den foregående fase. 

 

Du kan læse mere om evalueringen af den gamle helhedsplan her